Sentralt på Rodeløkka i Oslo finner du Klassisk Pilates i samarbeid med Personlig Pilates.

Vår visjon er å undervise og trene pilates slik Joseph Pilates utviklet metoden. 

Vårt mål er å gi deg en sterkere, smidigere kropp, fri for smerter. En kropp som fungerer i alle aktiviteter uten problemer.

Metoden har alltid vært populær blant idrettsutøvere og spesielt dansere som er avhengig av å ha en sterk og skadefri kropp. Noen tenker at pilates bare er for damer, det stemmer ikke. Metoden ble opprinnelig utviklet av en mann (Joseph H. Pilates) for menn, så gutta er absolutt velkommen!

Den mest effektive og originale utførelsen av metoden er en kombinasjon av øvelser på matte med øvelser på pilates-apparater. Vårt studio er utstyrt med apparater av merkene Gratz og Balanced Body.

Joseph Pilates trente sine klienter som personlig trener og vi følger hans tradisjon.

Det er instruktørens oppgave å følge deg med et falkeblikk, gi deg de øvelsene du har behov for og samtidig gi deg den korreksjonen du trenger underveis i treningen. Timen blir lagt opp etter dine behov, dagsform, din kropp og det nivået du er på. Derfor passer Pilates like godt til profesjonelle idrettsutøvere som mosjonister og ved rehabilitering.

De fleste timer hos oss er privattimer, men ved enkelte tilfeller kan vi også undervise duett og små grupper.

Alle timer holdes i våre unike lokaler hvor du møter et særegent, upretensiøst og behagelig miljø med ro og god takhøyde.

Alle timer etter avtale. Ta kontakt, så finner vi en time til deg.

Vi kan Pilates!